Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SK Roses, Plantanious en Prominent genomineerd voor Tuinbouw Ondernemersprijs

De finalisten van de 34e editie van de Tuinbouw Ondernemersprijs zijn bekend: SK Roses in De Lier, Plantanious in Kwintsheul en Coöperatieve Telersvereniging Prominent in De Lier.  Bestuursvoorzitter Michiel F. van Ginkel bracht afgelopen vrijdag een fellicitatiebezoek aan deze topondernemers die kans maken op de meest prestigieuze ondernemersprijs van de Nederlandse tuinbouwsector. Op 8 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

SK Roses in De Lier is een succesvolle familieonderneming waar een jonge generatie het bedrijf heeft overgenomen. Broers Marc, Bas en Tom Koene voeren de operationele leiding in het bedrijf, dat bestaat uit drie locaties met in totaal 65.000 m2 glas en maar één doel heeft: jaarrond hoogkwalitatieve Avalanche rozen telen. Lees meer over SK Roses en zie in de video hoe blij verrast de ondernemers waren met de nominatie.

De Coöperatieve Prominent Groep in De Lier is in de volksmond bekend als Prominent. Al 25 jaar is de coöperatieve telersvereniging met 37 leden gespecialiseerd en succesvol in samenwerking, innovatief ondernemerschap en de marketing van tomaten voor de internationale markt. 'Het is een kers op de taart in ons jubileumjaar', zegt commercieel directeur Perry Dekkers. Lees meer over deze innovatieve ondernemers en zie in de video de verrassing van het felicitatiebezoek van Michiel F. van Ginkel.

De tweelingbroers Joost en Freek Jansen leiden Plantanious in Kwintsheul, een potplantenkwekerij die al drie generaties in de familie is. De jonge ondernemers telen kamerplanten en bloeiende seizoensproducten onder 4,5 hectare glas. Lees meer over het ondernemerschap van deze innovatieve ondernemers en zie de video waarin voorzitter Michiel F. van Ginkel hen afgelopen vrijdag verrasten met goed nieuws.

 

Publicatiedatum: