Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
5 oktober, Gediflora

1500 man nemen deel aan eerste Mum Run

Zaterdag 5 oktober organiseerde Gediflora de eerste Mum Run. Het familie-evenement voor het goede doel trok een 500 lopers en een 1000 tal wandelaars.

Het concept was simpel: eerst was het parcours toegankelijk voor recreatieve wandelaars en nieuwsgierigen. Daarna werd er gelopen tegen de tijd in verschillende categorieën en het familie-evenement werd afgesloten met een afterparty. “Voor een eerste editie van een loopwedstrijd kunnen we spreken van een ongelofelijk succes!”, aldus het goede doelen comité van Gediflora. Over de ganse dag zijn er ongeveer 1500 bezoekers langsgekomen.

Het startschot werd gegeven door de burgemeester van Staden (Francesco Vanderjeugd) gegeven. De prijzen werden uitgereikt door schepen van Sport en Cultuur Gwendolyn Vandermeersch. Meteen erna werd de afterparty ingezet door Taxi Lane. Zaakvoerders Elien Pieters en haar echtgenoot David Daenens bevestigden meteen na de prijsuitreiking dat er volgend jaar een tweede editie komt.

De opbrengst van de Mum Run gaat integraal naar een goed doel. Dit jaar werd er gekozen voor de basisschool Sint Idesbald dat op een steenworp van Gediflora ligt.

Gediflora
Schierveldestraat 14
B-8840 Oostnieuwkerke
T: +32 (0)51 26 88 88
Fax: +32 (0)51 22 22 49
E: info@gediflora.be
www.gediflora.be

Publicatiedatum: