Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Drukte op eerste dag van najaarsshow bij FloraZON

Najaarsweer buiten, najaarsshow binnen

Gisteren en vandaag nog organiseert Cash & Carry FloraZON de najaarsshow New Floral Experience. De timing lijkt perfect, het druilerige weer geeft aan dat we het nieuwe seizoen weer in gaan. Bloemisten uit binnen- en buitenland waren op dag één van deze show al massaal naar Venlo gekomen om zich te laten inspireren met de trends van dit najaar, de winter en natuurlijk ook de kerst.

Er is veel te beleven en te zien. Sandra Attema richt zich tot de Cymbidiumlovers, ze laat de mogelijkheden van deze stijlvolle bloem zien en heeft voor de echte fans ook een plaktattoo of andere leuke gadgets. 

Toparrangeur Stefan van Berlo geeft voorstellingen in het speciale Amaryllis theater met de show ‘Hello, it’s me’. Met arrangementen gericht op de seizoenen is deze bloem in het najaar, de winter maar ook in het voorjaar prachtig te gebruiken.

Franky Bollingh uit België is aanwezig in de darkroom van Smithers-Oasis, met hierin een spotlight voor het bijzondere Oasis Black. Bloemstyliste Desiree Glasbergen maakt combinaties van zijde bloemen en verse bloemen in verrassende arrangementen en Ilse Rambags maakt vernieuwend kerstbloemwerk.

Nicolle Boerma nodigt bloemisten uit in haar klaslokaal, waarbij ze legio bloemschiktechnieken laat zien.

Branchevereniging VBW presenteert vier verschillende stijlkamers, allen gericht op een ander consumententype. Johan Martens geeft in een rondleiding uitleg hoe bloemisten op deze stijlgroepen kunnen inspelen en wat de laatste trends voor deze winter zijn.

FloraZON heeft ook kwekers uitgenodigd, die met een standje aanwezig zijn, en graag met de bloemisten in gesprek gaan over de mooie producten die zij telen. Najaarsshow New Floral Experience is vandaag nog te bezoeken van 16.00 – 22.00 uur.

Publicatiedatum: