Live online inkopen via de Floranti website uit real-time voorraad

"Koper weet 24/7 waar hij of zij aan toe is"

Rechtstreeks met een 'buy-button' bestellingen plaatsen uit realtime voorraad, dat is nu mogelijk op het Floranti platform. Door automatische acceptatie weet de koper na de druk op de knop 24/7 waar hij of zij aan toe is, aldus het bedrijf dat de voordelen op een rijtje zet:

  • Live acceptatie: Bestellingen van potplanten, bloemen en accessoires worden direct bevestigd. Geen wachttijden of annuleringen achteraf, zoals dat nu in de potplanten nog gebruikelijk is op andere platforms.
  • Kweker-kweker handel: Ook telers kunnen inkopen bij collega-telers.
  • Vinden en bestellen: Op zoek naar een nieuw of speciaal product dat u niet in uw eigen bestelsysteem heeft staan (via koppelingen)? Vind het op Floranti en bestel het direct.
  • Snel starten: Na aanmelden en verificatie van een account, kunnen kopers direct gaan inkopen.
  • Eigen accounts: Iedere inkoper en verkoper kan zijn eigen account gebruiken onder het bedrijfsaccount.

De ‘koop’ functie is gecombineerd met Floranti Deals: het aanvragen van en bieden op producten. Als het product niet live beschikbaar is, kunnen kopers direct een aanvraag sturen aan de telers. Als kopers grote aantallen zoekt, of voor de langere termijn willen handelen, dan kunnen zij direct een bod uitbrengen op een product in de catalogus. 

Floranti is opgericht om de samenwerking tussen professionele aanbieders en kopers te verbeteren en hun commerciële processen optimaal op elkaar aan te laten sluiten. De basis bestaat uit de catalogus die inmiddels goed gevuld is met zowel snijbloemen, planten als accessoires. Het is inmiddels uitgegroeid tot een groot onafhankelijke platform in de sector.

Professionele kopers en verkopers van planten en bloemen kunnen zich aanmelden via http://www.floranti.com/signup 

Voor meer informatie:
Floranti
+31 (0)10 269 7900
info@floranti.com
www.floranti.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven