Dubbel feest bij IAA

Tholen - Vijf jaar geleden werd IAA-Fresh, onderdeel van International Airfreight Assosciates BV (IAA), opgericht. Daarmee kreeg de forwarder op Schiphol, die zich tot die tijd vooral had toegelegd op ‘hard’ cargo, er ook een perishables-tak bij. Tegelijkertijd jubileert IAA zelf ook: per 1 oktober is het 15 jaar geleden dat men er op de luchthaven kantoor opende.


Het team in Amsterdam..

“Het zijn vijf roerige jaren geweest”, vertelt Loes Beelen, Sales Manager bij IAA-Fresh. Samen met een groep collega’s stapte zij vijf jaar geleden het bedrijf in, alwaar men vanaf het begin alle ruimte kreeg het transport van fresh produce (planten, stekken, bollen en aanverwante artikelen) uit te bouwen. Dit bracht een hoop nieuwe klanten binnen en ook is het palet aan activiteiten met een nieuwe zeevracht-divisie en een stuk wegvervoer (IAA-road, waarbinnen geconditioneerd vervoer van kazen en andere bederfelijke etenswaren vanuit Italië een groot aandeel heeft) de afgelopen jaren flink gegroeid. 

..en het team in Rotterdam

Nieuwbouw
Zat IAA 10 jaar geleden met 16 man, ondertussen is het personeelsbestand gegroeid naar 65 mensen. “Omdat we ondertussen uit ons jasje aan het groeien zijn, kijken we uit naar een nieuwe locatie. Die moet in elk geval meer docks hebben en ook moet de temperatuur van de goederen en de ventilatie er goed te regelen zijn. Er is nog niets beslist maar we hopen volgend jaar te kunnen verhuizen.”

Piet Segers
Per januari zal Piet Segers, die ruim 46 jaar voor IAA werkzaam is geweest, een stapje terug doen. Achter de schermen zal hij nog wel aanwezig zijn en het contact met klanten blijven onderhouden.

IFTF
Op de IFTF in Vijfhuizen, op  6-7-8 november a.s., zal bij deze jubilea worden stilgestaan. Loes: “Uiteraard bent u allen van harte welkom om daar met ons op te toasten!”

Voor meer informatie:
IAA-Fresh
Loes Beelen-Segers
Schiphol Rijk
T: +31 20 3162010
M: +31 6 1003 4730
E: Loes@iaa-fresh.com
www.iaa-airfreight.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.