Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ansu fuseert met buurman Van der Wel Tomaten

Tholen - Ansu gaat het assortiment uitbreiden. Er is al een start gemaakt met Tillandsia in conceptvorm. Op korte termijn zullen daarnaast enkele exclusieve Sanseveria’s en Algaonema’s worden geïntroduceerd onder het merk Ansu Plantae.


V.l.n.r. Steef van Adrichem, Arjo van der Wel en Ed Helderman

Om deze uitbreidingsplannen te kunnen realiseren, fuseert Ansu met de naastgelegen drie hectare grote tomatenkwekerij van Arjo en Jolanda van der Wel (aan de overkant van de Middenzwet in Kwintsheul). Van der Wel wordt daarmee partner in Ansu en per 1 januari a.s. vallen alle activiteiten, en dus óók de tomaten die er het volgende jaar nog (in een deel van de kas) geteeld zullen worden, onder Ansu.

Tamlong Suphachadiwong, de Thaise partner van Ansu. Zijn levenswerk is het maken van nieuwe kruisingen, eerst in de Orchidee maar de laatste 15 jaar ook in groene planten. Zijn unieke verzameling van beschermde soorten Sanseveria, Algaonema en andere soorten groene planten gaan onder het merk Ansu Plantae de komende jaren geïntroduceerd worden.

Eerder in 2010 fuseerde Anco Orchidee van Steef van Adrichem met de Paprikakwekerij van Ed Helderman, om gezamenlijk verder te gaan onder de naam Anco pure Vanda. In 2019 is Anco pure Vanda gefuseerd met zijn Thaise veredelaar Suphachadiwong onder de naam Ansu. Vanaf 1 Januari 2020 wordt Van der Wel tomaten onderdeel van Ansu.

 

Voor meer informatie:
Ansu
Middenzwet 22a
2291 HM Wateringen
T: 01740290908
E: steef@ancovanda.com
www.anco-pure-vanda.nl

Publicatiedatum: