Terra Bleiswijk verhuist naar pand Royal Brinkman

In januari 2020 verhuist Terra, groothandel voor de bloemisterij, naar het pand van Royal Brinkman aan de Hoefweg in Bleiswijk. Met Berkel Flowers & Plants, Hogervorst Verpakkingen én Royal Brinkman in één pand ontstaat een centraal servicepunt voor de (bloemen)detailhandel en telers in het Groene Hart. Telers en bloemisten kunnen terecht voor een uitgebreid pakket van bloemen, planten, decoratie artikelen, verpakkingsmaterialen en overige tuinbouwtoelevering. 

Van links naar rechts: 
Gerard en Jan Hogervorst (Hogervorst verpakkingen), Gert-Jan van Peer en Menno Krabben (Royal Brinkman) en Mark Mostert en Remco Weenink (Berkel Flowers) kijken uit naar een efficiënte samenwerking.

Terra Bleiswijk startte in 1982 op het terrein van Bloemenveiling Bleiswijk en verhuisde in 2016 naar het terrein aan de Klappolder in Bleiswijk. Met de aankomende verhuizing naar het pand van Royal Brinkman blijven de bedrijven binnen Terra Bleiswijk: Berkel Flowers & Plants en Hogervorst Verpakkingen naast elkaar gevestigd, waardoor one-stop-shopping mogelijk blijft en er overdekt geladen kan worden. 

Voor Royal Brinkman vormt de komst van Terra Bleiswijk het startschot voor de restyling van de vierde shop in Nederland. Royal Brinkman restylede in 2019 al drie shops: In Gameren en Venlo werd nieuwgebouwd en in ’s-Gravenzande is de shop volledig aangepast aan de moderne eisen. Nu is Royal Brinkman Bleiswijk aan de beurt en de komende maanden wordt de locatie van alle gemakken voorzien. 

Voor Royal Brinkman blijft aanwezigheid in deze belangrijke tuinbouwregio ‘het Groene Hart’ met een eigen servicepunt van grote waarde. De winkeloppervlakte blijft gelijk en in de nieuwe functie wordt het pand een belangrijk tuinbouw meetingpoint voor telers en bloemisten.
 
Nieuwe huurovereenkomst
Afgelopen week tekende Terra Bleiswijk de nieuwe huurovereenkomst bij Royal Brinkman Bleiswijk. Zowel Mark Mostert (Berkel Flowers), Jan & Gerard Hogervorst (Hogervorst Verpakkingen) de ondernemers binnen Terra als Gert-Jan van Peer (financieel directeur van Royal Brinkman) en Menno Krabben (salesmanager van Royal Brinkman) verheugen zich op de nieuwe samenwerking. "Deze samenwerking op de nieuwe locatie brengt vele voordelen", aldus Mark Mostert, directeur van Berkel Flowers. "De bereikbaarheid is zelfs beter dan die van de huidige locatie aan de Klappolder in Bleiswijk. De nieuwe vestiging ligt net voor het huidige veilingterrein en op luttele seconden van de N209. "

"Drie groothandelsbedrijven op één locatie brengt voordelen op het gebied van assortimentsbreedte, maar ook logistiek zijn er voordelen te behalen", aldus Menno van Krabben van Royal Brinkman. “Wij kijken uit naar een efficiënte en plezierige samenwerking.”

Van augustus tot en met eind januari 2020 kunnen de klanten van Terra Bleiswijk nog gewoon terecht aan de Klappolder in Bleiswijk, ook de shop van Royal Brinkman aan de Hoefweg in Bleiswijk blijft tijdens de verbouwing open.

Voor meer informatie:
Terra Bleiswijk
info@terrableiswijk.nl
www.terrableiswijk.nl

 


Royal Brinkman
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.