Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jelle Koop, Benfried:

Run op cymbidiumhoezen vergt goede planning

Tholen - Nu de drukte voor de kwekers van perkgoed erop zit, is het de beurt aan de kwekers van de latere siergewassen, zoals die van cymbidium en amaryllis, om zich voor te bereiden op een paar drukke weken. Benfried laat desgevraagd de verpakkingen in groten getale aanrukken. Naast een goede planning vereist dit ook nauwkeurige productspecificaties, vertelt Jelle Koop.

Verschillende soorten hoezen
“De ene hoes is de andere niet. We hebben ongeveer 15 verschillende cymbidiumhoezen in ons assortiment, variërend in maat, dikte en klantspecifieke bedrukking. Iedere kweker heeft zo zijn voorkeur. Deze productspecificaties moeten allemaal goed op de doos vermeld worden, zodat de klant precies krijgt wat hij heeft besteld.”

Polyethermatjes
De kwekers van amaryllis bestellen massaal polyethermatjes waarmee ze straks de bloem in de doos kunnen beschermen. “Schuimrubber is behoorlijk volumineus materiaal, dus dat gaat vanuit de fabriek rechtstreeks naar de kweker. In verband met een strakke productieplanning zorgen we dat we op tijd bestellen, zodat de kweker straks niet zonder zit.”

 

Voor meer informatie: 
Benfried B.V.
info@benfried.com 
www.benfried.com