Compacter, meer knoppen

Nieuwe serie Infinity rozen onderweg

De eerste Infinity ‘Double Up’ staat klaar om de markt te veroveren. Het is een witte en andere kleuren zullen snel volgen.

“De laatste 10 jaar hebben we veel aandacht gegeven aan de ontwikkeling van de Infinity serie. Het is belangrijk dat we onze producenten onder licentie een volledige kleurenpalet kunnen bieden, omdat  deze rozen vaak in mix-dozen worden verkocht,” zegt Harley Eskelund, die, samen met zijn echtgenote Rosa Eskelund verantwoordelijk is voor het selecteren en testen van de nieuw ontwikkelde potrozen.


Rosa Eskelund op de FlowerTrials 2019.

“Ongeveer twee jaar geleden ontdekten we bij een licentienemer één Infinity tak met dubbele bloemen die compacter was en met een zee van knoppen,” voegt Rosa Eskelund met een brede glimlach toe en vervolgt: “We hebben heel goed voor dit ene stekje gezorgd, maar het was niet zeker of de stekken die we hier van maakten dezelfde compacte eigenschap met de veelheid aan knoppen zou hebben”.


Infinity Double Up

Week na week in bijna twee jaar liet deze geselecteerde Infinity haar dubbele knoppen zien en alle testen zijn erg goed verlopen, zodat deze Infinity Double Up nu in de markt kan worden gezet.


Infinity roses in mix box, klaar voor de verkoop.

Tijdens de Flower Trials 2019 is de Infinity Double Up voor het eerst gepresenteerd.

Voor meer informatie en teeltlicentie :  
Roses Forever
Rosa Eskelund, Rose Breeder
Email: re@roses-forever.com
www.roses-forever.com
Facebook: Roses Forever
Instagram: roses.forever.dk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven