Alcomij introduceert Optinova

Nieuw kasdeksysteem om snel water- en luchtdicht te bouwen

Divers, robuust en sterk. Dat zijn de woorden die Alcomij gebruikt bij de introductie van hun nieuwe kasdeksysteem Optinova. Het aluminium kasdeksysteem is de opvolger van Euronova en Alkupro. 

Het robuuste ontwerp maakt dat de Optinov wereldwijd inzetbaar is en eenvoudig mee kan met de schaalvergroting binnen de glastuinbouwsector, aldus Alcomij dat ook de diversiteit roemt. "De diversiteit uit zich in de brede keuzemogelijkheden. Opties zoals het combineren van verschillende dekroedehoogtes (voor optimale lichtdoorlatendheid) en nokverbindingen (voor het opvangen hogere krachten) in één kasdek aangevuld met een scala aan luchtraammogelijkheden, maakt dat een kassenbouwer de ideale productiekas voor zijn klant kan samenstellen."

Water- en luchtdicht bouwen
De geoptimaliseerde installatiemethode waarbij de roede op een slimme doch eenvoudige manier een perfecte en dichte verbinding vormt met de goot in combinatie met het vierzijdig in PVC opgelegd glas, draagt bij aan het op een snelle manier water- en luchtdicht bouwen, volgens Alcomij.

Ook aan aansluiting op de bestaande systemen Euronova en Alkupro is gedacht. "Het uitgebreide en geoptimaliseerde profielenpakket van de Optinova maakt eenvoudig en conform de huidige kassenbouwnorm een perfecte en duurzame aansluiting met de bestaande kas mogelijk."

Alcomij presenteert de Optinova op GreenTech. Het bedrijf is daar van 11 tot en met 13 juni 2019 in stand 12.106 in RAI Amsterdam te vinden. 

Voor meer informatie:
Alcomij
www.alcomij.nl 
info@alcomij.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven