Bloemenvink in Leidschendam is ‘Bloemist van het jaar 2019’

De Bloemenvink in Leidschendam is gisteravond verkozen tot ‘Bloemist van het Jaar 2019’. De vakjury was unaniem van oordeel dat Bart en Judith Ebbers een prachtige bloemenwinkel hebben, waar klanten graag komen en die perfect is afgestemd op de omgeving waar zij zitten. In de winkel wordt uiterste zorg besteed aan presenteren en verleiden, aangevuld met klantvriendelijkheid tot een hoog niveau.

‘De winkelformule is tot in detail afgestemd op de in de omgeving aanwezige consumentendoelgroepen. Een groot assortiment prachtige bloemen en planten, stijlvol gepresenteerd. Een open binderij, waarin boeketten en gelegenheidsbloemwerk op maat en persoonlijk wordt vervaardigd. Ondernemersenthousiasme werkt aantoonbaar aanstekelijk’ aldus het juryrapport.

Op basis van consumentenstemmen en mysteryshopperbeoorderlingen, plaatste De Bloemenvink zich eerder dit jaar samen met 9 andere toonaangevende bloemisten voor de finaleronde. Hierin werden zij door de vakjury als beste beoordeeld.

De verkiezing ‘Bloemist van het jaar’ vindt tweejaarlijks plaats en is een initiatief van bloemistenbrancheorganisatie VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers), producent van steekschuim en bloemenvoeding Smithers-Oasis en bloemistenvakblad De Pook.

bron: VBW


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven