Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

OK Plant introduceert nieuw winkelconcept ‘Green up your home’

OK Plant introduceert een nieuwe winkelconcept ‘Green up your home’. Het concept omvat ‘Little Kolibri Orchids’ en een nieuw aanbod kleine groene kamerplanten gecombineerd met sierpotten.

“De markt verandert en daardoor ook behoeften van onze klanten,” vertelt Desiree Olsthoorn, directeur van de orchideeenkwekerij OK Plant. “Consumenten willen graag verschillende planten in huis met elkaar combineren. Hier spelen wij op in en daarom breiden wij onze plantenassortiment uit met een gevarieerd aanbod van kleine groene kamerplanten. Samen met ons sterke merk ‘Little Kolibri Orchids’ worden ze gepresenteerd in één schapoplossing ‘Green up your home’.”

Maatwerk
Afgestemd op het type winkel en omloopsnelheid biedt OK Plant de vakspecialist een passende oplossing. Desiree: “Wij bieden de vakspecialist van kleine tot grote eenheden: een op winkelniveau afgestemd aanbod. De vakspecialist kan tevens gebruik maken van een eigentijdse displays in verschillende formaten. Wij helpen onze klant bij het samenstelling en ondersteunen met winkelvloercommunicatie (POS-materiaal). Van concept store tot bloemist ons winkelconcept past bij elke eigentijdse retailer. "

Het nieuwe concept ‘Green up your home’ wordt o.a. gepresenteerd op het bedrijf tijdens de Orchid Inspiration Days – 5 t/m 13 juni 2019.

Voor meer informatie:
OK Plant
Thijs van der Valk
Baakwoning 5
2671 LE Naaldwijk
M: +31 6 24 40 08 85
E: thijs@okplant.nl
www.okplant.nl

Publicatiedatum: