Zwirs Horti Projects bouwt voor Floraplus

"Als er uitdaging in zit, ligt een project vaak wel in ons straatje”

Tholen - Het is iets wat je van een doorsnee kassenbouwer niet vaak ziet: het bouwen van een kantoor met verdiepingsvloer. “Als er uitdaging in zit, ligt een project vaak wel in ons straatje”, lacht Fabio Zwirs van Zwirs Horti Projects. Voor Floraplus realiseert de bouwer uit Honselersdijk een nieuwe productiekas en een kantoorgebouw.

In november werd de eerste paal in de grond geslagen en inmiddels staat de schuurkas van 9.000 m² overeind. Zwirs is nu bezig met het bouwen van kantoor en kantine van bijna 1.500 m². “We pakken het complete project aan: kas en utiliteit. Zelfs het leidingwerk, de vloerverwarming en de verdiepingsvloeren vallen onder onze noemer. Het hele gebouw is mooi zwart gecoat en binnen gaat een interieurbouwer aan de slag om wat accenten aan te brengen.”

Dockshelters en terras
Floraplus produceert, selecteert en levert bloemen aan bloemisten. Om de ruimte optimaal te benutten, zijn er zo min mogelijk kolommen in de schuurkas gezet. De bloemen kunnen worden ingeladen in een van de 8 dockshelters die zijn aangelegd. Voor de werknemers wordt de kantine van 350 m² aangevuld met een buitenterras.

Ongewone projecten
Het bouwen van de demokwekerij bij het World Horti Center of het vergroten van een restaurant bij Landmarkt in Amsterdam, Zwirs Horti Projects kiest vaak voor projecten die niet standaard zijn. Fabio: “Voor onze klanten is het fijn als ze alles aan ons kunnen uitbesteden en wij ontzorgen de klant graag en zetten graag een project neer waar we allebei trots op kunnen zijn.”

Zwirs Horti Projects
Stationsweg 27
2675 AM Honselersdijk
T: +31 (0) 174 296606 
E: info@zwirshorti.nl
www. zwirshorti.nl

 

FloraPlus BV
Middenweg 53
1432 DE Aalsmeer
T: +31 (0)297 - 329 938
www.floraplus.nl
M: +31 (0)6 - 54 605 427
E: sales@floraplus.nl 
www.floraplus.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven