Uitgeverij Boekhout zoekt Redacteur Engels (near-native)

Dat de tuinbouw een van de mooiste sectoren is om in of voor te werken, hoeven we hier natuurlijk niet meer te vertellen. Er speelt genoeg in deze sector en wij doen ons best om dagelijks de mooiste, interessantste en meest relevante verhalen met jullie te delen. Nu zijn we op zoek naar iemand die dat ook wil doen.

Uitgeverij Boekhout is een familiebedrijf dat zich richt op de nieuwsvoorziening in de internationale AGF-handel, tuinbouw, interieurbranche en de biologische sector. Dagelijks versturen we nieuwsbrieven per mail in zeven talen uit naar meer dan 200.000 abonnees. Daarnaast hebben we nog verschillende branchespecifieke uitgaven in print. Ons kantoor is gevestigd in Tholen, 45 minuten van Breda en Rotterdam. Ons team is jong en het bedrijf groeit snel.

Vanwege deze groei hebben we momenteel ruimte voor versterking op de tuinbouwredactie.

De tuinbouw is een internationale sector en is continu in ontwikkeling. Mocht je daar eigenlijk niets vanaf weten, dan is dat geen probleem. We spijkeren je graag bij. Belangrijker is dat je leergierig en vasthoudend bent, dat je graag de eerste wilt zijn met het nieuws, dat je een deadline niet vreest en dat je de taal van de ondernemer spreekt. Ook niet onbelangrijk: Het gaat om een functie voor de Engelstalige uitgaves: FloralDaily, HortiDaily en MMJDaily.

Voel jij je aangesproken door deze vacature en herken jij je in onze kernwaarden toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast, no-nonsense, respectvol, toegewijd en een persoonlijk betrokken relatie? Heb je HBO denk- en werkniveau en het liefste ook nog een beetje humor? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Stuur je sollicitatiebrief met CV en een geschreven artikel waar je apetrots op bent naar:

AGF Nederland
t.a.v. Izak Heijboer
info@agf.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven