Topbloemen.nl opent fysieke winkel in Amstelveen

Met een feestelijke opening op woensdag 15 mei 2019 is de allereerste fysieke winkel van Topbloemen.nl aan de Amstelveense Van Der Hooplaan 153 een feit.

Het betreft een pilot, waarvan de voornaamste doelstelling is de merknaam te versterken. Directeur Edwin van Arkel: “Wij zijn heel blij dat wij ons merk met de opening van deze fysieke winkel ook in het straatbeeld terug laten komen. Amstelveen kwam op ons pad. Naast de mooie ligging biedt de locatie ons ook de kans om nog beter te monitoren wat de wensen van onze klanten zijn”.


Edwin van Arkel, Wouter Ploeger en Richard Michel

Samen met retailmanager Richard Michel en storemanager Wouter Ploeger opende hij het eerste fysieke filiaal van de online retailer.

In de fysieke shop wordt naast het Topbloemen.nl aanbod ook iets nieuws geprobeerd. Klanten kunnen zelf een plukboeket van 12 bloemen samenstellen voor 15 euro. Ook is een deel van de winkel afgeschermd. Daar kan men onder het genot van een kopje koffie rustig naar trouw- en rouwboeketten kijken. “Omdat ik het belangrijk vind dat mensen de rust en privacy krijgen bij het uitzoeken van zo’n belangrijk boeket”, aldus storemanager Wouter Ploeger.

Franchise
De zaak zal het eerste jaar onder supervisie van Topbloemen.nl staan en daarna worden overgedragen aan de franchise-ondernemer. Dat geldt voor alle Topbloemen.nl-winkels die de komende jaren zullen worden geopend. Van Arkel geeft aan dat er zeker nog enkele zullen volgen: “Die staan echter niet gepland voor dit jaar, maar vanaf 2020 staan er inderdaad nog enkele franchisewinkels op de planning.”

Voor nu is het eerst de beurt aan de winkel in Amstelveen om te laten zien wat hij waard is. Van Arkel: “Dat moet geen al te groot probleem zijn. In Amstelveen hebben wij genoeg ruimte voor ons segment luxe boeketten met deze prachtige winkel!”

bron: Topbloemen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven