Voormalige Poeldijkse veiling nu volledig gerenoveerde evenementenlocatie

De grote zaal van evenementenlocatie De Veiling in Poeldijk, gelegen in Westland, is onlangs gerenoveerd. Vanaf nu is deze weer beschikbaar voor bijvoorbeeld productpresentaties, vergaderingen, seminars, personeelsfeesten, bedrijfsjubilea, congressen, recepties en nog veel meer.

Renovatie
In 1932 functioneerde de evenementenlocatie als ‘Bloemenveiling Het Westland’, waarna deze in 1974 is omgedoopt tot Sociaal Cultureel Centrum. In 2018 is De Veiling compleet gerenoveerd tot een moderne evenementenlocatie met een eigentijdse, frisse uitstraling waarbij de oorsprong van het gebouw is hersteld. In tegenstelling tot andere bloemenveilingen zal hier de nostalgische veilingklok wél altijd het middelpunt blijven.

De zaal is ontworpen om meerdere sferen te kunnen creëren. Zo kan de ruimte met behulp van de aanwezige dubbele gordijnwand bijvoorbeeld stoer, robuust en industrieel gemaakt worden, maar ook stijlvol en chique of juist warm en intiem.

De Veiling beschikt over een basisopstelling met (industrieel) interieur en is voorzien van moderne horecafaciliteiten. De evenementenlocatie wordt daarnaast regelmatig geroemd om de goede akoestiek. De zaal biedt ruimte tot 750 gasten en is tevens voorzien van een groot podium met een goede geluidsinstallatie en sfeervolle zaalverlichting.

Voor meer informatie:
Evenementenlocatie De Veiling
Julianastraat 49
2685 BB Poeldijk
www.deveiling.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven