Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening nieuwe hoofdkantoor Bosman Van Zaal op 16 maart

Op zaterdag 16 maart van 13:00 tot 17:00 vindt de Open Dag van het nieuwe hoofdkantoor van Bosman van Zaal plaats aan de Braziliëlaan 4, 1432 DG in Green Park Aalsmeer.

Na de fusie van Bosman en Frans van Zaal in 2014 en de ongelukkige brand in het pand in De Kwakel in mei 2017, zijn de plannen om iedereen onder één dak te vestigen op één hoofdkantoor in een stroomversnelling terechtgekomen. In het voorjaar van 2018 is men, in samenwerking met Habeon Architecten en Heembouw, gestart met de bouw van een nieuw hoofdkantoor en fabriek. Op 10 december 2018 is men verhuisd naar de nieuwe vestiging, waar voor het eerst de diverse expertises en ruim 230 collega's onder één dak zijn samengebracht.

Open Dag 16 maart
Als u een kijkje wilt komen nemen, bent u van harte welkom op 16 maart aan de Braziliëlaan 4. Tussen 13:00 en 17:00 uur worden rondleidingen verzorgd. Geïnteresseerden zijn welkom bij de hoofdingang (receptiezijde) en er is voldoende parkeergelegenheid.

Stichting Het Vergeten Kind
Wilt u Bosman van Zaal een cadeau geven? Doe dan een donatie aan Sichting Het Vergeten Kind, dat in Almere Hotel Heppie bouwt. Kijk voor meer informatie op www.bosmanvanzaal.com/nieuws .

Bosman Van Zaal
Braziliëlaan 4  
1432 DG Aalsmeer
The Netherlands
info@bosmanvanzaal.com
www.bosmanvanzaal.com

Publicatiedatum: