Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Qualily over directe koppelingen GreenMaster

Optimaal inspelen op vraaggestuurde markt

“Een vraaggestuurde markt vraagt om klantspecifiek en flexibel aanbod,” aldus Raymond Vijverberg van Qualily B.V. De keuze om steeds meer op de vraag van de klant te leveren en minder via de klok zorgt bij Qualily naar eigen zeggen voor een stabielere afzet en verbeterde continuïteit. Als lid van de stuurgroep van Floriday kan hij de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering bovendien nauwkeurig in de gaten houden.

Om in de toekomst op deze groei voorbereid te zijn, heeft Qualily afgelopen zomer voor GreenMaster gekozen. Directe (klant specifieke) koppelingen, compleet inzicht en een breed assortiment aan kunnen bieden waren de belangrijkste vereisten voor een nieuw systeem. “De directe koppelingen van GreenMaster voorzien in het creëren van een vraaggestuurde markt en zijn zelf heel eenvoudig te beheren, realiseren en in te richten zonder dat je daar een helpdesk voor hoeft in te schakelen."

Raymond Vijverberg van Qualily B.V.

Flexibel aanbod, minimale inspanning
"Wij gebruiken veel directe koppelingen die essentieel zijn om directe verkoop te genereren,” vertelt Martijn Kwakernaat, verkoopverantwoordelijke bij Qualily. "Met GreenMaster kunnen wij ons assortiment flexibel aanbieden op bijvoorbeeld bosniveau of halve fusten waardoor een klant direct ziet of hij van dat betreffende soort per bos, half fust of heel fust kan bestellen. Ook kunnen wij de koppelingen van verschillende klanten samenvoegen in specifieke prijs/klantgroepen waardoor het beschikbaar stellen van ons dagelijks aanbod maar minimale inspanning vereist. Naast het gebruik van de directe koppeling kunnen onze klanten ook gebruik maken van de geïntegreerde webshop. Zoals ook andere gebruikers van GreenMaster zeggen, benadrukt Raymond tenslotte nog de kracht van GreenMaster: Eenvoud en duidelijkheid. “Binnen enkele dagen heb je alle mogelijkheden van de applicatie onder de knie”.

Qualily B.V. teelt op een oppervlakte van 10 hectare, verdeeld over 5 productielocaties in het Westland, een breed assortiment aan hoogwaardige lelies. Het aantal lelies dat Qualily afzet is ongeveer 14 miljoen stelen.

Naast GreenMaster gebruikt Qualily ook FinMaster, ook een product van 9 Knots Solutions B.V. De dagelijkse productafrekeningen van FloraHolland worden elke dag automatisch in FinMaster geïmporteerd en levert een aanzienlijke tijdsbesparing voor de financiële administratie op. FinMaster is een online boekhoudpakket dat direct gekoppeld is met GreenMaster.

HortiContact en beursactie
GreenMaster en FinMaster zijn van 19 tot en met 21 februari aanwezig op de HortiContact en hebben een speciale beursactie. Bij het afsluiten van een abonnement op GreenMaster ontvangt u een gratis IPad en sluit u een abonnement af op FinMaster, dan ontvangt u dit de eerste 2 maanden gratis. 9 Knots Solutions vindt u in stand D145.

Voor meer informatie:
GreenMaster
Oude Nieuwveenseweg 111-113
2441 CT Nieuwveen
T: 085 2100 195
E: info@greenmaster.nl
www.greenmaster.nl

Voor meer informatie:
Qualily
Van Ruyvenlaan 7
2685 LC Poeldijk 
T: +31 174 28 07 07
M: +31 651 51 14 22
E: raymond@qualily.nl
www.qualily.nl
Publicatiedatum: