Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sander van der Vaart mede eigenaar FN Kempen

Sander van der Vaart is per 1 januari 2019 mede-eigenaar van F.N. Kempen. De 43-jarige Van der Vaart werkt sinds 2016 bij F.N. Kempen en stond al samen met eigenaar Ad Kempen aan het roer van de vaste planten kwekerij.

Ad en Sander

Met deze stap wil Ad Kempen de continuïteit en de kwaliteit van F.N Kempen waarborgen. Sander voegt daaraan toe: “F.N. Kempen is een bedrijf dat mij op het lijf geschreven is: kwaliteitsproducten met eigen Black Label, continu vernieuwend assortiment, buitenlandse productie, oog voor mens en milieu, de hectiek van het seizoen en een mooie basis met jaarrond producten als Heuchera en Ficinia. Dus toen de kans zich voordeed om mede-eigenaar te worden van F.N. Kempen, hoefde ik daar ook niet lang over na te denken.”

Ad Kempen richt zich op de teelt en het zoeken naar nieuwe planten voor het assortiment. Sander van de Vaart blijft zich als directeur richten op de algemene en financiële zaken. F.N. Kempen B.V. zal verder gaan als een vennootschap onder firma.


Voor meer informatie:
F.N. Kempen BV
Oosterlandweg 45
3641 PV Mijdrecht
T: 0297-593589
www.fnkempen.nl

Publicatiedatum: