Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LTO Glaskracht Nederland wordt Glastuinbouw Nederland

Met ingang van 1 januari 2019 voert LTO Glaskracht Nederland voor de glastuinbouw een nieuwe naam, Glastuinbouw Nederland. Woensdag 19 december tekenden de directies van LTO Noord, LLTB , ZLTO en LTO Nederland hiervoor een nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

"Zowel voor onze ondernemers, onze partners, het kabinet, andere overheden en de samenleving geeft deze naam meer duidelijkheid over wie wij zijn en waar we voor staan’, aldus voorzitter Sjaak van der Tak en directeur Ruud Paauwe. "Voor de leden breekt het moment van intensieve participatie aan. Zij krijgen meer invloed bij het vormen van standpunten en het maken van strategische keuzes op belangrijke dossiers." 


Op de foto v.l.n.r.: Léon Faassen (LLTB), Hans Huijbers (ZLTO), Sjaak van der Tak (Glastuinbouw Nederland), Jan Claassen (LTO Nederland), Kathleen Goense (ZLTO), Bas Boots (LLTB), Jakob Bartelds (LTO Noord), Eise van der Sluis (LTO Noord) en Ruud Paauwe (Glastuinbouw Nederland).

Binnen Glastuinbouw Nederland zijn de glastuinbouwleden van LTO Noord, LLTB en ZLTO verenigd. Het doel van de nieuwe organisatiestructuur is meer uniformiteit, harmonisatie en meer directe invloed vanuit de leden. Naast de landelijke organisatie bestaat Glastuinbouw Nederland uit zeven regio’s met subregio’s. De voorzitter, directie en werknemers van Glastuinbouw Nederland werken vanuit het HortiVERSum in Zoetermeer. LTO Glaskracht Nederland blijft de juridische entiteit.

Bron: LTO Glaskracht Nederland

Publicatiedatum: