Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natuurlijke gietwaterbassins en 40 hectare vrij: Siberië staat niet stil

Zo vlak voor de jaarwisseling is er nog volop activiteit in  Glastuinbouwgebied Siberië. Momenteel worden de laatste drie natuurlijke gietwaterbassins gegraven. Hiermee zijn ook de laatste beschikbare kavels met zichtlocatie A67 bouwrijp gemaakt. Er is nog veertig hectare beschikbaar. 

Brauer Grondverzet & transport uit Belfeld voert de werkzaamheden hiervoor uit en in totaal wordt hier bijna 150.000 m3 zand afgevoerd. Volgens planning zijn de werkzaamheden voor het einde van 2019 gereed. 

Daarnaast vinden er ook weer bouwwerkzaamheden plaats in het gebied. Kero Vastgoedontwikkeling is gestart met de bouw voor Royal Brinkman.

Tenslotte is TBM Europe gestart met de bouw van hun bio-energie-installatie en wordt momenteel het warmtenetwerk aangelegd. De bouw van de installatie en het aanleggen van het warmtenet nemen ongeveer 9 maanden in beslag. Met het initiatief voor deze bio-energie-installatie wordt het eerste warmtecluster in de regio en een mooie stap naar een duurzame en toekomstbestendige glastuinbouw gerealiseerd, aldus Siberië.

Bron: Glastuinbouwgebied Siberië

Publicatiedatum: