Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

World Floral Expo 2019 wordt in Texas gehouden

De organisatoren van World Floral Expo hebben besloten om de volgende editie van hun Amerikaanse beurs in Texas te organiseren. Tussen 20 en 22 maart vindt de internationale bloemenbeurs in Dallas plaats. Na het organiseren van beurzen in New York, Miami, Los Angeles, Las Vegas en Chicago, werd Dallas gekozen voor de editie van 2019. De beurs wordt gehouden in het Dallas Market Centre waar twee grote beurshallen zijn. In de North Hall zullen internationale bloemenkwekers en andere bloemleveranciers hun producten en diensten tonen aan de bloemensector in de Verenigde Staten.

Vooral voor Texaanse bloemenkopers en uit de omliggende staten zal dit een gelegenheid zijn om in contact te komen met telers en hun producten uit landen over de hele wereld, zoals Kenia, Ethiopië, Zimbabwe, Ecuador, Colombia, Nederland, Thailand, Canada, enz., en natuurlijk ook uit de Verenigde Staten zelf.

CalFlowers, de Californian Growers & Shippers Association, zal ook aanwezig zijn met een paviljoen met telers die een groot assortiment verse bloemen uit de staat Californië zullen tonen. Verder wordt verwacht dat landpaviljoens deelnemen uit Ethiopië, Kenia, Ecuador en Colombia.

Voor meer informatie:
World Floral Expo
www.hppexhibitions.com/wfe

Publicatiedatum: