Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
WPS

Smart Labeling: automatisch etiketteren van potplanten

WPS presenteert een carrousel waarmee plantpotten vanuit het WPS dragersysteem volautomatisch en met hoge capaciteit worden voorzien van etiketten. Smart Labeling is voorzien van twee labelunits die elk de volledige capaciteit kunnen leveren. Hierdoor kan bij het gebruik van de ene printer, de ander tegelijkertijd worden klaar gemaakt voor de volgende order. Ook is het mogelijk op beide printers een ander standaardetiket te installeren, waardoor snel en flexibel tussen beide formaten kan worden geschakeld.

De Smart Labeling module is gekoppeld aan de Order Control Software (OCS) van WPS, waardoor binnenkomende orders (en de bijbehorende labels) rechtstreeks kunnen worden doorgestuurd.

Met de carrousel kunnen potmaten van 7 t/m 19 centimeter gehandeld worden. De capaciteit per labelunit en printer is 2.000 planten per uur, stickers meten 30 x 30 tot 90 x 90 mm.


Voor meer informatie:
WPS
Kijckerweg 115
2678 AC De Lier
T +31 (0)174 671 371
F +31 (0)174 671 372
E: [email protected]
www.wps.eu/nl

Publicatiedatum: