Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Collectieve Holland deelname voor de boomkwekerijsector aan Vakbeurs Flower Expo Ukraine 2019

Van 16 tot 18 april 2019 vindt in Kyiv, Oekraïne de vakbeurs Flower Expo Ukraine 2019 plaats. In samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Kyiv organiseren VanderLouw Communicatie en Nova Exhibitions (organisator van de beurs) een collectieve Holland deelname, speciaal voor de boomkwekerijsector. Wij organiseren tijdens deze vakbeurs een Holland Paviljoen waarin de boomkwekerijbedrijven de mogelijkheid hebben tot het huren van een eigen standruimte of deel te nemen aan de business lounge. Het initiatief voor het organiseren van het Holland Paviljoen wordt ondersteund door Koninklijke Handelsbond Anthos. Met dank aan de ondersteuning en subsidie vanuit de Nederlandse Ambassade in Kyiv kunnen wij zeer scherpe prijzen aanbieden voor deelnemers binnen het Holland collectief.

Symposium De groene Stad
In samenwerking met Koninklijke Handelsbond Anthos verzorgen wij tijdens de vakbeurs een symposium met het thema ‘de Groene Stad’. Dit thema speelt een steeds belangrijkere rol als gevolg van klimaatsveranderingen en urbanisatie. Het belang van groen speelt hierin een toenemende functionele rol en wordt inmiddels wereldwijd onderkend en is een goed verkoopinstrument voor het Nederlands Boomkwekerijproduct. Leon Smet zal vanuit de Groene Agenda de status van wetenschappelijke kennis en businesscases hierover toelichten.

De markt
Na enkele moeilijke jaren zit er weer beweging in de Oekraïense markt. De vraag naar boomkwekerijproducten is stijgende, met name naar uitgangsmateriaal, (grotere) heesters en vaste planten. Dit geeft mogelijkheden voor de boomkwekerijsector om zich weer te oriënteren op deze groeiende markt. Vanuit de Nederlandse Ambassade in Kyiv wordt daarom volle medewerking verleend om deze collectieve beursdeelname mogelijk te maken. Bedrijven kunnen hiermee in redelijk korte tijd een goed inzicht krijgen in deze markt en (potentiële) afnemers.

Vakbeurs Flower Expo 2019
Deze internationale vakbeurs vindt plaats van 16 – 18 april in Kyiv. Het is de 13 editie en Flower Expo Ukraine richt zich op de bloemisterij, boomkwekerij, tuinbouw en aanleg en onderhoud (privé en openbaar groen) in Oekraïne. De beurs werd in 2018 bezocht door bijna 9.000 (vak)bezoekers en heeft een deelnameveld van zo’n 100 deelnemers uit negen verschillende landen. Voor het boomkwekerijproduct is deze beurs een perfecte mogelijkheid om kennis te maken met de Oekraïense- en Oost-Europese markt. Al sinds 2006 is Flower Expo Ukraine de enige beurs in zijn soort.

Deelname
Binnen het collectief Holland paviljoen zijn er twee mogelijkheden om deel te nemen: Dit kan met een eigen standruimte met ruimte voor product of een zakenzitje, ondergebracht in de gezamenlijk stand onder de noemer Holland Paviljoen. Verder zorgen wij voor een compleet arrangement incl. tickets, hotelovernachtingen, bedrijfsbezoek op de maandagmiddag, gezamenlijke tolken in het paviljoen, deelname aan netwerkreceptie in de ambassade en het symposium de groene stad. Wij verzorgen tevens het gebruik van collectieve communicatiemiddelen tijdens de beurs, waaronder de vermelding in de beurscatalogus.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden? Neem dan contact op met Helma vd Louw, email [email protected] of tel. 06-28454955

Publicatiedatum: