John Opstal, Gebr. Opstal Transport:

"Met 'Rungis Road Express' bieden we compleet pakket aan vanaf Rotterdamse haven"

Tholen - Afgelopen voorjaar betrok Gebr. Opstal Transporten een ander pand op het Bleiswijkse veilingterrein. Inmiddels heeft de transporteur een nieuwe koeling van 100 m2 in gebruik genomen, uitgerust om zo'n tachtig pallets handel te koelen. "Een ideale uitbreiding voor onze klanten. We kunnen nu het containertransport vanaf de haven verzorgen, hier de producten opslaan en verder verdelen voor de klanten in Nederland en Parijs", vertelt John Opstal.

Parijs is uitgegroeid tot een heuse specialiteit voor de vervoerder. Niet voor niets startte het bedrijf dit jaar met de 'Rungis Road Express'. "Voor ons heeft dit goed uitgepakt, we hebben dagelijks zes eigen auto's onderweg. Natuurlijk heeft een groupagelijn tijd nodig om te groeien, maar we rijden gelukkig grotendeels met volle auto's groenten, fruit, bloemen en planten", vertelt John.

Van de 'gele hesjes' heeft hij de afgelopen weken niet al te veel last gehad. "De chauffeurs hebben een paar keer een paar uur stilgestaan, maar verder konden de activiteiten gelukkig gewoon doorgaan."De locatie op Bleiswijk is volgens John een gouden greep. "We zitten hier gewoon erg gunstig, centraal tussen de haven, Schiphol, Oostland en het Westland. Dagelijks rijden we ook in groupage naar die handelscentra. Vooralsnog heeft dat alleen maar in groei geresulteerd. Nu is dat geen doel op zich, maar als er een verdere groei voor nodig is in ons wagenpark, dan zullen we zeker doorpakken", besluit John.Voor meer informatie:
John Opstal
Gebr. Opstal Transport
Klappolder 121 (gebouw K)
2665 LP Bleiswijk
Mob: +31 (0)10 3330228
john@gebr-opstaltransporten.nl  
www.gebr-opstaltransporten.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven