Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe producten worden gepresenteerd tijdens de IPM Essen:

PlusPlants heeft meer dan alleen bloeiende planten

Naast bloeiende planten zal er nog veel meer te zien zijn bij de stand van PlusPlants op de IPM Essen 2019. Deze fusie, bestaande uit negen Duitse plantentelers, zal ook vier bessenrassen gaan presenteren (geproduceerd door drie van de telers in de groep), net als een nieuwe winterharde theeplant. Daarnaast zullen ook de prijswinnende "Star-Fever" van Hethor Flowers en het splinternieuwe concept voor groenten, “PflückBar”, van Rieke Blumen niet ontbreken.

"Hmmmmbeeren" assortiment
De drie PlusPlants partners Artmeyer, Engels en Freese zullen in 2019 gaan beginnen met de productie van vier verschillende bessenrassen. De kern van dit assortiment, bestaande uit frambozen, blauwe bessen en bramen, is "gelijk leuk omdat het in hetzelfde jaar nog geoogst kan worden". De drie Duitse telers leveren de planten in 5 liter potten met vruchten en een uniform ontwerp. "Alle rassen zijn uitgebreid getest en uitgerust met bemesting die de consument op het terras, balkon en in de tuin kan gebruiken."

"Star Fever":
Hethor Flowers presenteert de nieuwe variëteit "Star Fever". Deze variëteit heeft de Taspo Award "Variety of the year" gewonnen en zal voor het eerst in grotere hoeveelheden beschikbaar zijn. ""Star Fever" brengt de stervormige bloem in de "vroege lente" in een pure witte kleur met uitzonderlijke elegantie. Door de pure witte kleur is het mogelijk om de variëteit zowel buiten als in de moderne huiskamer te plaatsen. De primula gaat uitzonderlijk lang mee en kan relatief goed tegen warme omstandigheden", legt Rupert Fey, de directeur van PlusPlants GmbH, uit.

Presentatie van andere nieuwe producten 
Een ander nieuw product dat tijdens het evenement zal worden gepresenteerd is de winterharde theeplant uit Duitse productie. Deze variëteit zal tijdens de IPM Essen voor het eerst tentoongesteld worden. Daarnaast worden ook nieuwe productmaten van de hortensia "Rembrandt", de “Easy Ivy” hedera en de vlinderorchidee toegevoegd, en hebben de variëteit een nieuwe verpakking. 

IPM Essen
De IPM Essen wordt van 22-25 januari 2019 gehouden in Essen, Duitsland. Tijdens dit evenement zullen meer dan 1500 exposanten aanwezig zijn om hun producten en diensten aan de bezoekers te presenteren. Hierbij hoort ook PlusPlants, die aanwezig zijn in Hal 2 Stand 2A32.  

Voor meer informatie:
PlusPlants GmbH 
Rupert Fey
Nienwohlder street 18h
D-23863 Bargfeld-Stegen
E-mail: [email protected]  
www.plusplants.de

Publicatiedatum: