Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
15 t/m 17 januari 2019

Nederland eregast op tuinbouwbeurs SIVAL

Jaarlijks wordt in Angers, gelegen midden in één van de belangrijkste Franse tuinbouwgebieden, de internationale tuinbouwbeurs SIVAL gehouden. SIVAL 2019 – ruim 600 exposanten - vindt plaats van 15 t/m 17 januari 2019. Enkele highlights: Sival Innovation Contest, Agreen Starup Contest, Start-up Village. Nederland is op SIVAL 2019 eregastland!

Dit houdt o.a. in dat er 3 sprekers namens Nederland deelnemen aan Végépolys symposium en aan het SIVAL conferentieprogramma. Dit zijn Jürgen Kohl en Jan Willem de Kogel, beiden onderzoekers bij de WUR en Rudy Devreker, Managing Director van DELPHY-België. Daarnaast is er op op 15 januari a.s. een netwerkreceptie ter ere van de Nederlandse exposanten en hun handelscontacten.

B2b matchmaking
Végépolys, het innovatiecluster voor de tuinbouw, organiseert tijdens SIVAL een b2b matchmaking (VIBE) op 15 januari. Meer informatie daarover en over de beurs vindt u hier.

Bron: Ministerie LNV

Publicatiedatum: