Broekhof overgenomen door Pacombi Groep

Pacombi Groep neemt Broekhof Verpakkingen b.v. over, zo werd zojuist bekend gemaakt. De overname zal nu formeel ter goedkeuring aan de ACM worden voorgelegd.

De combinatie Pacombi Group en Broekhof realiseert met 780 medewerkers (480 Pacombi en 300 Broekhof) een jaaromzet van circa € 350 miljoen in diverse markten, onder andere horticultuur, retail, foodservice, industrie en agricultuur.

Jan Paardekooper (eigenaar Pacombi Group): “De overname van Broekhof is een mooie mijlpaal voor ons bedrijf. Het betekent dat wij ons specialistisch en innovatief aanbod aan klanten in de sierteelt verder kunnen verbeteren. Daarnaast sluiten de buitenlandse activiteiten van Broekhof aan bij onze internationale ambities.  Ik heet alle medewerkers van Broekhof dan ook van harte welkom binnen onze Group.”

Arjan Broekhof (eigenaar en algemeen directeur van Broekhof Verpakkingen b.v.): “Wij zijn enorm blij met deze transactie en hebben het volste vertrouwen in een succesvolle en plezierige samenwerking binnen dit gerenommeerde familiebedrijf. Onze klanten kunnen rekenen op een ongewijzigde voortzetting van onze leveringen en diensten. Daarbij zal onze missie onveranderd van kracht blijven: ‘op innovatieve en betrouwbare wijze waarde toevoegen in verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteelt’”.

Broekhof heeft vestigingen in Aalsmeer, Honselersdijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Nairobi (Kenia), Rionegro (Colombia), Miami (VS) en Ho Chi Minhstad (Vietnam).

Pacombi Group is één van de grootste onafhankelijke distributeurs in verpakkingen, disposables, re-usables en durables en bedrijfsbenodigdheden in Europa. Binnen Pacombi Group hebben diverse gerenommeerde verpakkingsbedrijven hun krachten gebundeld, elk met hun eigen specialisme. Paardekooper Verpakkingen B.V., Van der Windt verpakking BV en Depa Disposables B.V.

Voor meer informatie an men contact opnemen met:
Jurgen van Krevel (CEO Pacombi Group), +31 (0) 88 22 22 333 of email jurgen.vankrevel@pacombigroup.com;

Arjan Broekhof (algemeen directeur Broekhof Verpakkingen b.v.) , tel. 06-53294879 of email abroekhof@broekhof.nl

Jan van den Bos (General manager divisie Agri- en Horti), tel. 06-51092330 of email jan.vandenbos@pacombigroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven