Holland Scherming installeert 6 ha verduistering, zonwering én energiescherm in nieuwbouw Florensis

Tholen - In Dinteloord wordt druk gebouwd bij Florensis, waar ze een nieuwe productiefaciliteit van ca. 6 ha gaan realiseren. Dat wordt een hypermodern kassencomplex met dito scherminstallaties. Holland Scherming gaat de scherminstallaties verzorgen.

Vlnr: Mark Hoogendoorn, Willem van der Sluijs en Ed Nederhof.

“We zijn blij met deze mooie opdracht”, aldus Peter Rense, “een technisch uitdagend project waar we onze kennis en kunde goed in kwijt kunnen”. Komend voorjaar wordt er gestart met het installeren van zowel een verduisterings- als een zonwering- én een energiescherm. In die volgorde, van boven naar beneden. Daarnaast worden er 123 rolgevelschermen en 16 twingevelschermen geplaatst.

Collega’s Mark Hoogendoorn, Willem van der Sluijs en Ed Nederhof zijn druk met de voorbereidingen. De technische tekeningen liggen al klaar. In het voortraject hebben we de drie installaties op een zo’n klein mogelijke spant tot in het kleinste detail uitgewerkt. In totaal wordt er 16,5 hectare scherm geïnstalleerd verdeeld over maar liefst 54 afzonderlijke installaties. Om het schermpakket zo klein mogelijk te houden is er gekozen voor het Smart Spring veersysteem van Holland Scherming.

"Werken met Florensis is voor ons altijd een plezier geweest. De specialistische activiteiten van dit bedrijf vragen vaak om uitdagend maatwerk. Gezamenlijk vinden we dan altijd de beste oplossing. Net als 25 jaar geleden heeft Florensis weer voor ons gekozen, daar zijn we blij mee!"


Voor meer informatie:
Holland Scherming
Honderdland 30
2676 LS Maasdijk
Tel: 0174-5161800174-516180
Fax: 0174-513622
www.hollandscherming.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven