Adomex pakt uit met eigen ‘Green Powers’-huisshow

Tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer vindt de Adomex ‘Green Powers’-Huisshow plaats. Drie dagen lang staat de vestiging in Aalsmeer in het teken van ‘de kracht van groen’. Ook op de Royal FloraHolland Trade Fair kunnen bezoekers dit ervaren en een ‘Green Powers’-stand van Adomex vol groene inspiratie bewonderen.

‘Green Powers’-Stand op de Royal Flora Holland Trade Fair
Ook dit jaar tovert arrangeur Sarah Dikker, gekozen tot ‘Hollands Beste Bloemstylist’ en bekend van tv-programma ‘Fleur je Leven’, de Adomex stand weer om tot een ware ‘Green Powers’ stand (standnummer 16.2). Met haar creatieve inbreng toont zij ‘de kracht van groen’ en inspireert hiermee elke bezoeker. Adomex eigen Green Lady wordt speciaal voor deze gelegenheid weer bijzonder groen aangekleed zodat bezoekers met haar op de foto kunnen.

Bezoek ‘Green Powers’-Huisshow
Van woensdag 7 t/m vrijdag 9 november organiseert Adomex ook haar ‘Green Powers’-Huisshow op de Adomex-vestiging in Aalsmeer (Legmeerdijk 313). Drie dagen lang is Adomex hier ingericht als showroom met presentaties van het brede en diepe assortiment snij- en decoratiegroen. Ook Adomex speciaal geselecteerde ‘Dare to be creative’ deco-collectie, displays met X-Mas Bunches & Picks en overig groen is te zien. In de showroom wordt tevens de nieuwste Kerstcollectie ‘Sparkling X-Mas 2018’ gepresenteerd. Eén van de hoogtepunten van de huisshow zullen de workshops ‘Kokkerellen met Groen’ zijn.

Workshop ‘Kokkerellen met Groen’
Tijdens de huisshow organiseert Adomex workshops, speciaal voor arrangeurs, bloembindsters, boeketmakers/-maaksters van boeketterieën en medewerkers van bedrijven die de retail bedienen. Hier kunnen geïnteresseerden nader kennismaken met het brede en diepe assortiment snij- en decoratiegroen en gaan er zelf ook mee aan de slag. De beste ‘tips & tricks’ worden getoond om zelf te ervaren hoe groen op verrassende manier kan worden gecombineerd.

Interesse? Geef je op bij cn@adomex.nl

Combineer een bezoek aan de ‘Green Powers’-huisshow met een bezoek aan de Adomex-stand (standnummer 16.2) op de Royal FloraHolland Trade Fair. Toegangskaarten voor de huisshow zijn niet nodig. Registratie voor de beurs is wel gewenst. De openingstijden zijn: woensdag 7 en donderdag 8 november van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag 9 november van 9.00 tot 15.00 uur.  


Meer informatie:
Adomex
https://www.adomex.nl/
office@adomex.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven