Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VBW: Belangrijkste besluiten ALV 2018

Op 31-10 werd bij Ten Kate Flowers & Decorations de Algemene Ledenvergadering van VBW gehouden. In de openingsspeech ging voorzitter John Thijert vooral in op de ontwikkelingen in de markt, de krapte in de arbeidsmarkt en het beleidsprogramma van VBW, waarin STAP een prominente plaats inneemt.

Jaarrekening 2017, definitieve begroting 2018 en voorlopige begroting 2019 werden goedgekeurd. Het voorstel om de contributie niet te verhogen werd unaniem goedgekeurd.

Daarnaast werden John Thijert en Martin Groen herkozen in het VBW-Bestuur, waarbij John voor opnieuw 3 jaar bestuursvoorzitter zal zijn. In de VBW-Ledenraad werd Chris Leichtenberg herkozen. Syl Meijer mogen we verwelkomen als nieuw raadslid. De Ledenraad heeft afscheid genomen van Léon Vermeulen, die bij zijn afscheid het ‘lidmaatschap van verdienste’ kreeg aangeboden.

Tot slot werd VBW-Marketing geïntroduceerd, een nieuw initiatief van VBW, waarmee bloemisten in hun lokale markt alle marketingsupport kunnen krijgen. Zowel gericht op het bereiken van nieuwe doelgroepen (vanuit STAP) als ook voor de kleine extra activiteiten. Ter kennismaking kregen alle aanwezige ondernemers een marketingcheque t.w.v. € 125,-- aangeboden.

Tenslotte kondigden Plantion en VBW een intensievere samenwerking aan. De details van de inhoud zullen eind 2018 bekend worden gemaakt.

bron: VBW

Publicatiedatum: