Collectie Little Kolibri Orchids breidt verder uit

Dit jaar verruimt OK Plant de collectie Little Kolibri Orchids met twee nieuwe producten: Fragrance en Tiny Bouquet. Tijdens de Trade Fair - 7-9 november  in Aalsmeer – kunnen handelaren en bloemisten kennismaken met de nieuwe aanwinsten in de 9 cm productlijn. Deze lijn kan nu ook geleverd worden in een recyclebare kartonnen doos.

OK Plant investeert continu in het ontwikkelen van nieuwe producten. De geurende orchidee – Little Kolibri Orchids Fragrance – is na een intensief voorbereidingstraject van meer dan vier jaar in productie genomen. “Jaren ben ik bezig geweest om de meest geurende orchidee te selecteren die past binnen onze collectie en voldoet aan onze kwaliteitsnormen”, vertelt Desiree Olsthoorn, mededirecteur van OK Plant. “Het is eindelijk gelukt en ik kijk met spanning uit naar de reactie van bloemisten en hun klanten.” Naast de geurende orchidee is de collectie uitgebreid met Little Kolibri Orchids Tiny Bouquet. Verkoper Thijs van der Valk: “Little Kolibri Orchids Tiny Bouquet dankt zijn naam aan de bloemdichtheid per tak. Het lijkt net een klein orchideeënboeket.”

Hoesvrije verpakking
Naast de ontwikkeling van de productlijn van Little Kolibri Orchids heeft de kwekerij zich ingezet voor het verminderen van het plastic. OK Plant biedt klanten nu optioneel tray- én hoesvrije Little Kolibri Orchids. De 9 cm orchideeën kunnen worden verpakt in een recyclebare kartonnen doos, in eenheden van zes. “Ca. 5% van onze productie wordt nu zonder plastic vervoerd. Wij hopen dat meer van onze klanten overstappen op deze milieuvriendelijke oplossing”, vertelt Thijs van der Valk. 

Over Little Kolibri Orchids
Little Kolibri Orchids is het A-merk voor de betere detailhandel en retail, geproduceerd door kwekerij OK Plant. De totale collectie bestaat nu uit elf hoofdproductgroepen: Collection, Liberty, Exclusive, Creations, Big Sensation, Victoria Falls, Botanical, Macramé, Fountain, Fragrance en Tiny Bouquet.

Voor meer informatie:
OK Plant
Thijs van der Valk
Baakwoning 5
2671 LE Naaldwijk
M: +31 6 24 40 08 85
E: thijs@okplant.nl
www.okplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven