Leerdam Orchids presenteert Phalaenopsis Root16

Op Royal FloraHolland Trade Fair introduceert Leerdam Orchids het nieuwe merk Root16. Opvallend aan deze phalaenopsis zijn de luchtwortels, die – anders dan bij andere Phalaenopsis – juist gezien mogen worden en een belangrijke decoratieve functie hebben. Op de Royal FloraHolland Trade Fair van 7 t/m 9 november 2018 introduceert Leerdam Orchids dit nieuwe concept in stand 26.5.

Het speciale teeltproces van Root16 creëert een compact product, waarbij de wortels van deze Phalaenopsis bijzonder decoratief zijn. De plant groeit in zijn natuurlijke habitat, waardoor zijn wortels, zonder traditionele kweekpot en bark, in alle vrijheid kunnen groeien. Van nature leeft de Phalaenopsis in een vochtig klimaat, wat bij Root16 nagebootst kan worden door de plant in een glazen pot te plaatsen met een gering laagje water. Zodra de luchtwortels een grijze kleur aannemen, is het tijd om deze tijdelijk te dompelen of het laagje water in de glazen pot aan te vullen.

Root16 wordt geleverd in een eco vaas van 100% gerecycled glas, waarin de wortels van het product goed tot zijn recht komen. Root16 is beschikbaar bij Leerdam Orchids in diverse soorten en kleuren.

Influencers over Root16
Social influencers zoals Dirksdotter, MaisonBelle en Sabrinavisual zijn de samenwerking met Leerdam Orchids aangegaan. De verschillende soorten van Root16 zijn gestyled in de interieurs van de groene lifestyle bloggers, wat niet alleen prachtige beelden heeft opgeleverd maar ook reacties heeft losgemaakt bij de vele volgers. De foto’s van de bloggers zijn terug te vinden op het Instagram account van Root16.

Naast de introductie van Root16 heeft Leerdam Orchids meer ontwikkelingen op stapel, die gepland staan om volgend jaar geïntroduceerd te worden.

Voor meer informatie:
Leerdam Orchids
Nieuwlandsedijk 15
2691 KT ’s-Gravenzande
T: 0174 44 35 16
E: sales@leerdamorchids.nl
http://leerdamorchideeen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven