CJ Orchids aangesloten bij FloraBiezz

Tholen - CJ Orchids heeft zich aangesloten bij het nieuwe label FloraBiezz. Daarmee is de orchideeënkweker uit de Bommelerwaard, die 3,5 miljoen 12 cm pot orchideeën produceert, een belangrijke speler binnen het FloraBiezz label. “Onze planten komen terecht in tuincentra, bouwmarkten en supermarkten, maar de consument heeft eigenlijk geen idee wat hij precies in huis haalt. Met FloraBiezz wordt deze stap wel gemaakt. FloraBiezz geeft informatie over  CJ Orchids m.b.t. duurzaamheid, omgang met mensen, gezondheid, verzorging en innovatie.”

Aan het woord is Wilco Bouman, sales manager bij CJ Orchids. “Wij investeren heel veel geld in onze kwekerij om de duurzaamheid te verbeteren en het behalen van certificaten om dit te bevestigen. Deze informatie wordt nu mede ontsloten door het gebruik van het FloraBiezz label, waardoor wij onszelf beter kunnen profileren en de kritische consument de mogelijkheid willen blijven geven om dit te kunnen bekijken”.

FloraBiezz is een label dat imagoverbetering voor de hele sector nastreeft, waarbij de kwekers binnen FloraBiezz de bereidheid hebben om de retailers te helpen bij de verkoop van hun eigen producten. Dit wordt georganiseerd door de eigenaren van FloraBiezz die zich inzetten voor onder meer spaaracties, promoties en verbeteren van de merchandising, om uiteindelijk meer omzet voor de retailer en de FloraBiezz kwekers te realiseren.

Het FloraBiezz label is recentelijk opgestart door Menno van der Knaap, die reeds jaren werkzaam is in de bloemen- en plantensector, en Edward Piket, die jaren ervaring heeft opgebouwd binnen de retail. Momenteel zijn er ruim 35 kwekers die het FloraBiezz label voeren.

CJ Orchids is aanwezig op de Trade Fair in Aalsmeer (standnummer 23.8). Wilco Bouman vertelt u daar graag meer over FloraBiezz en over al hun investeringen op het gebied van duurzaamheid en het verbeteren van de kwaliteit.

Voor meer informatie:
CJ Orchids BV (FloraBiezz kwekerscode 0115)
Jacob Ekelmansstraat 46
5311BA Gameren
T: +31 (0) 418 745 700
E: sales@cjorchids.com
www.cjorchids.com

FloraBiezz
ABC Westland 303
2685DD Poeldijk
www.florabiezz.com                         


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven