Nieuw online platform BloemPlaza.nl is live

Tholen - BloemPlaza.nl is een nieuwe, onafhankelijke marktplaats waarop (groot)handelaren en kwekers hun handelswaar kunnen etaleren en verkopen aan elke aangesloten exporteur en (in)koper. Deze nieuwe webshop voor bloemen, planten, groen en decoratiematerialen is sinds enkele weken live.

Aan het woord is salesmanager Arno Zondag: “Onze marktplaats biedt de gehele markt de mogelijkheid om hun handel te (ver)kopen via VMP koppeling, webshop en App (te verkrijgen via de Apple store en Google Play). We zijn begonnen met het complete assortiment van 17 groothandelaren en kwekers uit Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk, en hopen dit aantal wekelijks uit te breiden.”

Al het gemak onder 1 dak
“BloemPlaza.nl is de online marktplaats voor kwekers, handelaren en (in)kopers,” vervolgt Arno, "omdat wij het de vraag- en aanbodzijde zeer eenvoudig maken om online en wereldwijd te handelen. Bijvoorbeeld via onze BloemPlaza App, die al veel wordt gebruikt om 24/7 inzicht in aanbod en prijzen te hebben en direct, dus altijd en overal, te kunnen bestellen. Zo voegen wij waarde toe voor zowel handelaren, kwekers als (in)kopers.”

Deze missie hoopt men vanzelfsprekend waar te maken door het constant uitbreiden van het assortiment, dat bovendien zo toegankelijk mogelijk moet zijn. Daarnaast streeft BloemPlaza.nl ernaar maximale transparantie, keuze en zekerheid te bieden.

Voor meer informatie en de mogelijkheid u aan te sluiten:

BloemPlaza.nl
Arno Zondag
M: 06-55 98 07 42
E: info@bloemplaza.nl
www.bloemplaza.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven