Anton Aarse, lisianthuskwekerij Floralis

“Je product verkoopt gewoon beter met goede foto’s”

Een professionele fotostudio is geen must om goede productfoto’s te maken. Maar, handig is het wél. Zo, vertelt Anton Aarse van lisianthuskwekerij Floralis in Honselersdijk.

Anton runt het bedrijf samen met zijn broer Jan Willem. Hun ouders startten het bedrijf in 1966 en helpen ook nu nog regelmatig op het bedrijf. Tijdens een rondje door de warme kas vertelt Anton trots over de Meesterteler Award die zij dit jaar kregen met de dubbelbloemige lisianthus 'Arosa Red' bij de jaarlijkse Nationale zomerbloemententoonstelling in Naaldwijk.

foto: Royal FloraHolland

Hoe maken jullie de productfoto's?
Anton klapt een kast open met daarin een spiegelreflexcamera, twee fotolampen, een grijze achtergrond, een monitor (bevestigd aan het plafond van de fotokast), en een computer: "kijk, dit is onze 'fotokast'. De apparatuur blijft schoon, je hebt een hoekje met een nette achtergrond en je kunt continu dezelfde soort foto's maken. Met advies van Royal FloraHolland hebben we de fotostudio ingericht: de kast maakten we zelf en Ruud Hamel heeft de apparatuur geïnstalleerd."

Klik hier voor het gehele artikel op de website van Royal FloraHolland


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018