Roadshow LED'Sresearch helpt telers

"Iedereen wil iets met LED, maar wat?"

Tholen - "Je merkt dat iedereen ‘iets wil’ met LED of zelfs vindt dat men ‘iets moet’ met LED, maar dat men door het grote aanbod niet exact weet wat." Dat zien ze bij Hortilux en Green Simplicity. Samen ontwikkelden ze hier een onderzoeksoplossing voor en momenteel organiseren ze een twee weken durende roadshow, waarbij een klimaatcel op wielen bij diverse bedrijven langskomt. Aanstaande donderdag kunnen geïnteresseerden bij Hortilux zelf een kijkje komen nemen.

De roadshow is hartstikke volgeboekt en dagelijks staan er twee tot drie bedrijven op de agenda: Zaadbedrijven, veredelaars, research-instituten en kwekers. Ze krijgen bezoek van de volledig ingerichte en werkende klimaatcel op wielen en bespreken de mogelijkheden van LED in tuinbouw, daglichtloze omgevingen, onderzoek en vertical farming. Daar is veel interesse voor en tijdens de roadshow blijkt dat men ook veel collega's uitnodigt om een kijkje te nemen. "We hoeven ons niet te vervelen", aldus het team.

Hybride SON-T of LED
"De roadshow biedt een welkom inzicht in wat er mogelijk is op onderzoeksgebied, en hoe je dat uiteindelijk ook kunt vertalen naar een productie-oplossing (met bijvoorbeeld een hybride lichtinstallatie met SON-T of full LED) in de kas of in een vertical farm. De roadshow zorgt er in ieder geval voor dat men vervolggesprekken wil, omdat ze merken dat er bij Hortilux en Green Simplicity de benodigde kennis aanwezig is."

Aanstaande donderdag strijkt de roadshow van 10:00 tot 13:00 (aan de Vlotlaan 412) neer bij Hortilux zelf, zodat het personeel aldaar ook een kijkje kan nemen. Wie wil is welkom om even langs te komen. Graag even aanmelden bij Martin Moes op 06-22981504 (telefonisch of per app) zodat ze weten hoeveel mensen er zijn.

Voor meer informatie:
LED'S RESEARCH (e-mail)
www.leds-research.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven