Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe locatie Opti-flor in gebruik genomen

De nieuwe locatie van Opti-flor genaamd ‘Design’ is officieel in gebruik genomen. Op vrijdag 28 september jl. zijn de allereerste jonge planten de kas in gegaan. Medewerkers van andere locaties waren hierbij aanwezig.

De tafel met Phalaenopsis werd van locatie Grandi-flora via een zijdeur verplaatst naar locatie Design. De tafel werd symbolisch overgegeven van de productiemanagers van Grandi-flora naar de teeltmanager die de teelt van locatie Design op zich gaat nemen. Met deze handeling is de nieuwe locatie officieel in gebruik genomen.

De naam van de nieuwe locatie van Opti-flor is ‘Design’. Over de naamgeving van de nieuwe locatie is actief meegedacht door de medewerkers. Uiteindelijk is de inzending van één van hen gekozen. Dit is vrijdag 24 augustus jl. onthuld op de nieuwe locatie. Locatie Design ligt aan de Orberlaan in Monster, aangrenzend aan locaties Grandi-flora, Multi-flora en Creations.

De nieuwe kas is verrezen aan de Orberlaan in Monster, naast de bestaande kwekerij, en beslaat 25.800 m2. Meer informatie over de nieuwbouw, die gerealiseerd is door Technokas, vindt u hier.

 

Voor meer informatie:
Opti-flor
Madeweg 78a
2681 PN Monster
T: 0031 (0)174 705110
E: info@optiflor.nl
www.optiflor.nl

Publicatiedatum: