MNP pitcht Sundaville

Tholen - Voor het eerst heeft MNP Flowers de Sundaville Retail Experience georganiseerd. Doel is primair de groothandel, exporteurs en retailers te inspireren, opdat zij dit Mandevilla merk bij de consument op het netvlies krijgen. De plant is dermate bijzonder, zo meent de veredelaar, dat het naast de FlowerTrials een eigen podium verdient.


Jeroen F. Egtberts

Jeroen F. Egtberts, Directeur van MNP flowers, is in zijn nopjes met de presentatie en de grote belangstelling: "Sundaville is in alle opzichten een interessant product. Naast de sierwaarde kunnen we verschillende noviteiten laten zien die zijn voortgekomen uit onze Sundaville, zoals de MiMi serie & de Up serie. Deze zullen in 2019 & 2020 beschikbaar zijn en dit betekent weer dat er een hele nieuwe markt is aan te boren. Met het organiseren van deze open dagen, proberen we de markt er zogezegd warm voor te maken.”


Yasuyuki Murakami van Suntory; Klaas Droog van MNP flowers, Marjolein Belt van Elburg-Smit, Juliette Einhorn van MNP flowers; en Masahiro Yamada, eveneens van Suntory

“Het is een exclusieve plant, maar tegelijkertijd is hij in ieder segment uit te rollen”, voegt product specialist bij MNP flowers Klaas Droog toe. “Van exclusieve bloemist tot tuincentra tot budget store, voor ieder kanaal kan de Sundaville gunstig gepositioneerd worden. Dat is een extra feature van onze Mandevilla, en extra reden waarom wij hem een mooie toekomst voorspellen.”Wie op de koffie komt kan ook kennis maken met de veredelaars van de Sundaville, het Japanse bedrijf Suntory. Een afvaardiging is aanwezig en vertelt trots over de lange aanloop die de lancering van de Sundaville gehad heeft, een veredelingsproces van meer dan 25 jaar.De Sundaville Retail Experience is vandaag nog te bezoeken, en kan u vandaag echt niet, dan laat men de presentatie tot en met aanstaande vrijdag staan.Voor meer informatie:
MNP flowers
Weteringweg 3A, 2155 MV
Leimuiderbrug, The Netherlands
+31 (0) 172 50 67 00
info@mnpflowers.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven