5 september, Huissen

Symposium over Energietransitie Glastuinbouw Gelderland

De sprekers op het Symposium over Energietransitie Glastuinbouw Gelderland zullen ingaan op de kansen die er liggen om te komen tot een klimaat neutrale tuinbouw. Maar ook hoe de tuinbouwsector zelf een actieve rol kan krijgen in de energietransitie. Wat kan een ondernemer zelf oppakken om dit te bewerkstelligen en welke gebiedsopgaven liggen er.In de middag biedt NextGarden bent u in de gelegenheid om tussen 14.30 uur – 17.00 een bezoek te brengen één of meerdere innovatieve tuinbouwbedrijven in de Bommelerwaard en Lingewaard. Laat u inspireren door de innovaties die nu al bij tuinbouwbedrijven worden toegepast. Wilt u deelnemen aan één of meerdere excursies, dan kunt u zich aanmelden via r.vorage@greenportarnhemnijmegen.nl en gselman@projectenltonoord.nl.

Vanaf 18.00 uur heten wij u van harte welkom bij Certilas (Gloxinialaan 2 te Huissen) waar u een maaltijd geserveerd krijgt. Om 19.00 uur openen wij ons symposium met Marjan Minnesma van Urgenda en Peter Drenth, gedeputeerde van provincie Gelderland, verantwoordelijk voor onder andere tuinbouw en energietransitie. Aansluitend zullen er andere sprekers in gaan op het onderwerp, en de uitdagingen hoe te komen tot een klimaat-neutrale tuinbouw. Voor meer informatie over het symposium, zie de bijgevoegde uitnodiging. Gelieve u aan te melden voor het diner en het avondprogramma (symposium) via het volgende e-mailadres: nextgarden@lingewaard.nl

Voor vragen over het symposium, kunt u contact opnemen via nextgarden@lingewaard.nl. Evelien Luggenhorst of Barbara van Zweeden zullen deze e-mails zo snel mogelijk beantwoorden.

Klik hier voor het programma

bron Greenport Arnhem Nijmegen

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven