GRS Inkoop kiest FlorAccess als nieuwe voorkeursleverancier

FlorAccess is per direct voorkeursleverancier van Garden Retail Services (GRS). Dit is de uitkomst van een intensieve testperiode met aangesloten tuincentra. Daarmee is het bedrijf, naast Arie Bouman en Waterdrinker, de derde handelaar die voorkeursleverancier van planten is voor de 140 winkels van GroenRijk Retail en GRS Retail.

Geen voorraad, versere handel
FlorAccess levert rechtstreeks van 90 geselecteerde kwekers aan tuincentra en groothandels. Alle producten worden op bestelling “geraapt”. Door zelf geen voorraad te houden, kan het bedrijf verse producten aanbieden tegen een scherpe prijs.

Via de website bestellen klanten bij vertrouwde kwekers uit Nederland, Denemarken, Duitsland en België. Er wordt een ruime selectie aangeboden van kamerplanten, tuinplanten, perkgoed en boomkwekers-artikelen. Vanuit het logistieke centrum in Aalsmeer worden alle bestellingen samengevoegd op deense karren. De klant heeft de keus om deze (zelf) af te halen of bezorgd te krijgen. FlorAccess werkt hierbij samen met de bekende collectieve vervoerders.


Voor meer informatie:
FlorAccess BV
Winthontlaan 200
3526KV Utrecht

www.floraccess.com

Tel. 030 2600 900
Contactpersoon: Ewoud Goorts
ewoud.goorts@floraccess.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven