Westland Partners bezegelt samenwerking met World Horti Center

Nieuwe partner voor World Horti Center

Westland Partners en World Horti Center hebben hun al langere samenwerking bekroond. Westland Partners heeft zich als participant verbonden. "Wij zijn al langer betrokken bij de ontwikkeling van World Horti Center. Nu staan we zelfs als participant tussen de tuinbouwondernemers. Als juridische dienstverlener hier in het Westland kennen wij de tuinbouwsector bij uitstek. Wij zijn er trots op dat wij het WHC in het Westland en de ontwikkeling van de tuinbouwsector mogen steunen als participant."World Horti Center is hét mondiale kennis- & innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw en daarmee een goede ontmoetingsplaats. "Westland Partners heeft zich hierbij aangesloten, omdat ons kantoor met wortels in de Greenport Westland/Oostland alle expertise voor ondernemers in de tuinbouwsector in huis heeft. De belangen worden steeds groter en ondernemers willen specialistisch advies van een betrouwbare partner."

Westland Partners begrijpt de eigen dynamiek van de sector door de ervaring van de dagelijkse praktijk waardoor ontwikkelingen op de voet worden gevolgd. "Wij zijn dagelijks verbonden met de tuinbouwsector en vanuit die ervaring weten wij wat er bij tuinbouwondernemers leeft en hoe wij ondernemers verder kunnen helpen bij het groeien", aldus Thomas van der Lans, advocaat bij Westland Partners.

Ook Westland Partners is gegroeid, meegegroeid met de ontwikkelingen in de tuinbouw en de ondernemers in de sector. Veel relaties zijn al decennia aan Westland Partners verbonden. "Voor ons is het van grote waarde onze betrokkenheid bij de tuinbouwsector en onze relaties kracht bij te zetten door als participant verbonden te zijn met het WHC”, volgens Paul Bols, kandidaat-notaris bij Westland Partners.

Voor meer informatie:
Westland Partners
 


World Horti Center
info@worldhorticenter.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven