Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Matthias Haakman in dienst bij Kees Greeve B.V.

Sinds 26 juni is Matthias Haakman in dienst bij Kees Greeve B.V. als accountmanager. Door de toenemende vraag vanuit de markt voor de bouw van kassen, is deze functie ontstaan bij Kees Greeve B.V.. Kees Greeve B.V., ook bekend als KG Greenhouses, staat al jarenlang niet alleen meer bekend als de sloper van-, en leverancier van gebruikte kassen. Al vele jaren worden er wereldwijd mooie (turn-key) kassenbouw projecten opgeleverd door Kees Greeve B.V., en hier gaat Matthias Haakman een belangrijke rol in spelen.



Zelf is Matthias Haakman ook geen onbekende van de tuinbouw. Al heel wat jaren is hij actief in de verkoop van interne transportsystemen voor de glastuinbouw. Daarom zal hij zich naast de verkoop van kassen, ook bezighouden met de verkoop van de kweektafel systemen en interne transportsystemen die geproduceerd worden door dochterbedrijf KG Systems.

Voor meer informatie:
Kees Greeve B.V. / KG Systems B.V.
Leeuwenhoekweg 58
2661 DD Bergschenhoek
T: 010 - 5212644
E: matthias@keesgreeve.nl
Publicatiedatum: