Dit jaar vindt de jaarlijkse tuinbouwbeurs Agro-Innovation plaats van dinsdag 20 tot en met donderdag 22 november in Tokyo Big Sight. Net als voorgaande jaren faciliteert de Nederlandse ambassade een Holland paviljoen.

Agro-Innovation is in Japan één van de belangrijkste tuinbouwbeurzen voor professionals. De beurs geldt als kruispunt voor toonaangevende bedrijven die de allernieuwste technologie, kennis en producten aanbieden. De beurs heeft grote invloed op de hele waardeketen van de landbouwsector in Japan van productie, verwerking en logistiek tot de handel in tuinbouwproducten en –diensten. Dit jaar worden ca. 100 standhouders en 12.000 bezoekers verwacht.

Op de beurs zijn onder andere de volgende producten en diensten te vinden: kassen, tuinbouwtechnologie, w.o. plant factory, klimaatsystemen, gewasbeschermingsmiddelen, informatiesystemen, meetinstrumenten en monitoringsystemen, logistieke oplossingen, verwerkingstechnologie, teelt- en oogsttechnologie.

Holland Paviljoen
Heeft u plannen om de Japanse markt te betreden of uw marktaandeel in deze regio te vergroten? Dan nodigen de organisatoren van het Holland Paviljoen u uit om als exposant deel te nemen aan Agro Innovation. Op het Holland Paviljoen wordt voor alles voor u geregeld; een kant-en-klare standbouw, inrichting, verlichting, elektriciteit tot en met promotie.

Glastuinbouwseminar
De Nederlands ambassade zal daarnaast een glastuinbouwseminar organiseren op 21 november met als thema "efficiëntie en kostenreductie" om de belangstelling van meer grote bedrijven en regionale overheden in de Nederlandse tuinbouwsector op te wekken. Na afloop van het seminar wordt er een netwerkreceptie gehouden.

Voor vragen over het Holland Paviljoen of aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator: Mevr. A. Dolgoff (nltokagr.dol@gmail.com en +81.90.3960.7357).

Kijk hier voor meer informatie: Agroberichten Buitenland