Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kas groeit vertegenwoordigt regio Venlo

Werknemers werven voor Noord-Limburgse glastuinbouw

Voor veel glastuinbouwondernemers in de omgeving van Noord Limburg is het extra lastig om nieuwe werknemers te vinden. Kas groeit en het Mobiliteitscentrum glastuinbouw waren daarom afgelopen dinsdag 26 juni aanwezig op de leer- en werk markt in Venlo. Deze werd georganiseerd door het Werkgevers Servicepunt Noord Limburg voor 300 werkzoekenden in de regio.

 

De deelnemers konden in gesprek met diverse werkgevers. Werkgevers uit de zorg, horeca en techniek waren aanwezig. Kas groeit en het Mobiliteitscentrum glastuinbouw vertegenwoordigden de glastuinbouw. "Voor veel bezoekers was het niet bekend welke mogelijkheden er zijn binnen de glastuinbouw, hoe het er tegenwoordig aan toe gaat in de kas en welke verschillende werkzaamheden er zijn. Door recente filmpjes te laten zien en in gesprek te gaan met bezoekers, hebben we een beeld van deze tijd kunnen geven. Ons doel was om te laten zien hoe leuk, afwisselend en uitdagend het is om in deze sector te werken. We spraken veel geïnteresseerden en gaan nu aan de slag om deze mensen binnen de bedrijven in de regio te plaatsen."

Voor meer informatie:
Kas groeit
www.kasgroeit.nl
info@kasgroeit.nl
 
Publicatiedatum: