Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoogendoorn Plants verhuist van Marknesse naar Luttelgeest

Tholen - Na 10 jaar potplanten kweken aan de Baarlosedwarsweg in Marknesse, verhuist Hoogendoorn Plants naar het naburige Luttelgeest. De verhuizing kwam mede tot stand dankzij Vellekoop Makelaardij.Er wordt nog druk geklust maar over een week of acht moet op de nieuwe locatie een moderne plantenkwekerij in bedrijf gaan. “Voorheen werden er in deze kas tomaten geteeld. We zijn daarom flink gaan verbouwen”, vertelt Geert-Jan Hoogendoorn.Duurzaam
En als je gaat verbouwen, kun je het beter maar meteen goed aanpakken. “We gaan de kas zo inrichten, dat we de productiemethode nog verder kunnen verduurzamen. Er komen bijvoorbeeld duurzame teeltvloeren en we werken aan een gesloten teeltsysteem.”Geert-Jan en Anton zijn blij met de nieuwe locatie die ook een stuk groter is dan de oude. “Daardoor kunnen we nu meer productie uitzetten en zijn we ook in staat om meer marktgericht de produceren. We kunnen beter inspelen op de wensen van de klant.” De kweker van onder meer bougainvillea, jasmijn en hebe Addenda in exclusieve plantvormen verkoopt zijn producten onder het label Blooming Dreams.

Voor meer informatie:
Geert-Jan Hoogendoorn
Hoogendoorn Plants

Dick van der Wel RT
Vellekoop Makelaardij
Hoekeindseweg 37
2665 KA Bleiswijk
010 521 76 66
makelaar@vellekoop.nl
www.vellekoop.nl