Smithers-Oasis Belgium heeft een nieuwe, moderne fabriek voor de productie van Floralife producten in gebruik genomen. De nieuwe fabriek in Hasselt, Belgiƫ, vervangt de vorige die eind 2016 door brand werd verwoest.

De brand op 5 november 2016 vond plaats in de vroege uren tussen de diensten. Hierdoor waren er gelukkig geen gewonden, maar het bedrijf ging wel helemaal verloren. Terwijl de brand nog bestreden werd, boog het management van Smithers-Oasis zich reeds over de aanpak van de situatie. De productie en distributie van Smithers-Oasis Belgium werd snel overgenomen door andere vestigingen wereldwijd. Terwijl autoriteiten de oorzaak van de brand onderzochten, begon het personeel aan de opruiming en wederopbouw.


Teamleden bij elkaar voor het knippen van het lint in de nieuwe Belgische Floralife fabriek 

Een paar maanden later werd de fabriek heropend en is de productie hervat. Algemeen directeur Marco Marques sprak zijn dank uit. "Dankzij de inspanningen van de Smithers-Oasis teamleden over de hele wereld is de productie nauwelijks onderbroken. We willen ook speciaal onze gewaardeerde partners bedanken in de hele bloemenketen: De telers, boekettenmakers, groothandelaren, supermarkten, retailers en bloemliefhebbers. Ze hebben ons tijdens een heel moeilijke periode gesteund en we willen die loyaliteit nog vele jaren blijven verdienen."

Voor meer informatie 
Floralife
info@floralife.eu
www.floralife.eu