De nieuwe en strengere wetgeving rondom water en emissie heeft ervoor gezorgd dat LTO Ledenvoordeel in samenwerking met LTO Glaskracht een inkoopcollectief is gestart voor leden die hiermee te maken krijgen. In de afgelopen maand hebben bijna 90 leden zich al gemeld voor het inkoopcollectief mobiele waterzuivering. Naar aanleiding van deze krachtenbundeling heeft LTO een marktverkenning en selectieprocedure uitgevoerd waarbij Waterson als beste uit de bus is gekomen. Hierdoor profiteren leden van 7% korting op de tarieven voor mobiele waterzuivering.
Bij mobiel zuiveren kiest de ondernemer voor een leverancier die het opgevangen water op de locatie van de ondernemer zelf komt zuiveren. Hiervoor komt de leverancier langs met een mobiele waterzuiveringsinstallatie. Uit berekeningen blijkt dat mobiele waterzuivering een interessant alternatief is ten opzichte van zelf investeren.Marktverkenning en selectieprocedure
Inkoopspecialist Johan Schuitemaker van LTO heeft de marktverkenning en selectieprocedure uitgevoerd: "Bij de selectie van een betrouwbare en geschikte leverancier kijken we naar diverse onderdelen. De prijs is dan een belangrijke factor maar we hebben ook gekeken naar de professionaliteit en servicegerichtheid van de leverancier. Hierbij kwam het bedrijf Waterson als beste uit de bus. Deze partij heeft aangetoond dat zij de afgelopen periode al veel ervaring hebben opgedaan met mobiele waterzuivering. Zij komen zelf uit de tuinbouwsector en hebben een flinke capaciteit tot hun beschikking".

Ook op technisch vlak is Waterson vooruitstrevend. ‘Door gebruik te maken van vlotters, monitort het bedrijf de stand van het te zuiveren water. Zij nemen de verantwoordelijkheid om uw water op tijd te zuiveren zodat u hier geen omkijken naar hebt. Waterson voldoet vanzelfsprekend ook aan alle certificeringseisen die de overheid stelt,’ aldus de inkoper.Ledenkorting
Met Waterson heeft LTO een ledenkorting van 7% afgesproken. De prijzen voor mobiel zuiveren zijn afhankelijk van de bufferinhoud en de rioolcapaciteit. Leden kunnen zich nog steeds melden en krijgen op basis van hun zuiveringsbehoefte een persoonlijke offerte maken. Aanmelden kan op: www.ltoledenvoordeel.nl/waterzuivering.

bron: LTO Ledenvoordeel

Voor meer informatie:
Waterson
Oudecampseweg 35F
2678 NN De Lier
0612933392
info@waterson.nl
www.waterson.nl