Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenvatting Flower Science Congres 2017

Voor iedereen die er niet bij kon zijn of het nog een keer wil herleven: een weergave van het Flower Science Congres 2017.

Voor een goed gevulde zaal startte dagvoorzitter Sanne Boswinkel het congres Vitale Teelt: de Versnelling. Na een warm welkom door de burgemeester van Lisse, Lies Spruit, werd iedereen verrast met een filmpje over het DNA van de Bollenstreek.

De hoofdpresentatie door Hans van den Heuvel zette iedereen op scherp. De toekomst van de bollenteelt en -handel in het licht van de consumenten eis en wijzigend wereldbeeld passeerde de revue. In een serie van micro-colleges lichtten Henk Gude en Paul Lindhout toe hoe versnelling in zijn werk kan gaan. De serie werd afgesloten met het onderzoeksresultaat door Kees Stoop van EcoTulips.

Een side-kick panel van young professionals stelden de sprekers de vragen, die hoogst waarschijnlijk ook in de zaal leefden. Tot slot vatte André Hoogendijk van de KAVB de doelen voor de sector samen. Na een geanimeerde netwerkborrel en een lekkere stamppot maaltijd keerde iedereen huiswaarts met een unieke DNA van de Bollenstreek kalender onder de arm.

Bron: Flower Science
Publicatiedatum: