Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekers met FH op studiereis naar Turkije

De Turkse economie is volop in beweging. Dit biedt kansen. Daarom zijn Turkse en Nederlandse marktpartijen in gesprek over het opzetten van nieuwe productiegebieden in Turkije. Met het oog daarop organiseerde Royal FloraHolland van 20 tot en met 24 november 2017 een studiereis naar Turkije. Zeven kwekers gingen mee.

"Turkije is een markt in ontwikkeling: ze gaan daar sprongen maken. Om die ontwikkeling te versnellen, is een breed assortiment nodig. Het is goed dat Royal FloraHolland namens BV Nederland daarin het voortouw pakt", vertelt Coen Verspeek van Wooning Orchids, één van de deelnemers van de studiereis.

Deelnemer Louis Bakker van Mondo Verde sluit zich aan bij Coen: "Het is in het belang van de leden dat Royal FloraHolland nieuwe markten ontwikkelt en er als eerste bij is. Als Royal FloraHolland dat niet doet, doet een ander dat wel. Bovendien wordt de West-Europese markt steeds voller: marktverruiming is voor iedereen goed."

Nieuwe koopkracht
De studiereis is een van de diverse activiteiten die het team Turkije/Eurasia organiseert om de verbinding tussen Royal FloraHolland en Turkse marktpartijen te verstevigen. Het doel: de nieuwe koopkracht binden aan het ecosysteem van Royal FloraHolland.

Benieuwd naar het verslag van de studiereis? Lees meer.

Publicatiedatum: